3 Saloma Selamat Hari Raya Lyrics

Saloma selamat hari raya lyrics

Saloma Selamat Hari Raya Lyrics. Saloma (salmah ismail) malay a a selamat hari raya selamat aidil fitri kepada saudara serta saudari setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini di. Selamat aidil fitri kepada saudara serta saudari setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini di masa bulan ramdan kita berpuasa hingga sebulan pabila syawal.

Easy Ukulele Practice SELAMAT HARI RAYA by SALOMA w/ Lyrics and
Easy Ukulele Practice SELAMAT HARI RAYA by SALOMA w/ Lyrics and from www.youtube.com

Selamat hari raya pada saudari saudara semua marilah dengan gembira merayakan aidilfitri yang mulia di sana kelihatan bermacam kuih ketupat dan rendang mintak bu kuih sepotong saya. Selamat aidil fitri kepada saudara serta saudari setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini di masa bulan ramdan kita berpuasa hingga sebulan pabila syawal. Selamat aidil fitri kepada saudara serta saudari setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini di masa bulan ramdan kita berpuasa hingga sebulan pabila syawal menjelma hari raya.

1 Saloma selamat hari raya lyrics

Selamat Hari Raya Pada Saudari Saudara Semua Marilah Dengan Gembira Merayakan Aidilfitri Yang Mulia Di Sana Kelihatan Bermacam Kuih Ketupat Dan Rendang Mintak Bu Kuih Sepotong Saya.

Merayakan hari yang mulia ini di masa bulan ramadan kita berpuasa hingga sebulan pabila syawal menjelma hari raya disambut dengan gembira (korus 1) miskin kaya memakai baju. Saloma (salmah ismail) malay a a selamat hari raya selamat aidil fitri kepada saudara serta saudari setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini di.

Selamat Aidil Fitri Kepada Saudara Serta Saudari Setahun Hanya Sekali Merayakan Hari Yang Mulia Ini Di Masa Bulan Ramdan Kita Berpuasa Hingga Sebulan Pabila Syawal Menjelma Hari Raya.

Selamat aidil fitri kepada saudara serta saudari setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini di masa bulan ramdan kita berpuasa hingga sebulan pabila syawal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *