5 Cara Tanam Pokok Cili Padi Dalam Pasu

Cara tanam pokok cili padi dalam pasu

Cara Tanam Pokok Cili Padi Dalam Pasu. Pilih kawasan yang mempunyai cahaya yang matahari yang terang, tempat yang redup akan menyebabkan pokok cili tinggi dan menghasilkan cili bersaiz kecil. Beginilah caranya tanam pokok cili padi dalam pasu, polybag dan atas tanah serta petua pokok cili berbuah lebat cili padi, lada atau cabai sememangnya disukai seluruh.

Cara Tanam Benih Cili Padi BENIH TOKO
Cara Tanam Benih Cili Padi BENIH TOKO from benihtoko.blogspot.com

Tanam cili satu pokok pun cukup buahnya memang lebat. Ini disebabkan oleh faktor pertumbuhan akar yang terhad selepas 6. Di tanam ke tanah 4 8 minggu.

1 Cara tanam pokok cili padi dalam pasu

Pilih Kawasan Yang Mempunyai Cahaya Yang Matahari Yang Terang, Tempat Yang Redup Akan Menyebabkan Pokok Cili Tinggi Dan Menghasilkan Cili Bersaiz Kecil.

Cara mudah tanam cili di rumah. Di tanam ke tanah 4 8 minggu.

Dilanda Banjir Dan Baginda Diiringkan.

Tanam cili satu pokok pun cukup buahnya memang lebat. Ini disebabkan oleh faktor pertumbuhan akar yang terhad selepas 6.

Cara Tanam Pokok Cili Padi Dalam Pasu Polybag Atas Tanah Mudah Ditanam Dan Diselenggarakan Tanpa Memerlukan Modal Yang Tinggi.

Kami kongsikan cara tanam cili padi dengan betul oleh seorang pakar dengan penanaman pokok lada ini seperti yang beliau kongsikan di laman facebook miliknya yang. Beginilah caranya tanam pokok cili padi dalam pasu, polybag dan atas tanah serta petua pokok cili berbuah lebat cili padi, lada atau cabai sememangnya disukai seluruh.

Pertama Sekali, Pokok Cili Ini Kadar Pertumbuhannya Singkat, Sekitar 6 Bulan Di Dalam Pasu Atau Polibag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *